Sådan rejser du med børn – 4 gode tips

Når man har små børn, så kan det godt være en smule mere besværligt at rejse, men det er langtfra umuligt. Børn skal på ingen måde være en undskyldning for ikke at komme afsted på drømmerejsen, så her får du 4 gode tips til, hvordan du rejser med børn.

Kom tæt på dit barn med en bæresele

Bæreseler er virkeligt praktiske til både ferier og hverdagen, da man ikke skal aflyse alle aktive aktiviteter på grund af barnet. Med en bæresele kan du nemlig have barnet tæt på dig, når du og din partner skal ud at udforske feriestedet.

Bæreseler findes i mange forskellige varianter, men hvis du vil have en sikker vinder, så kan du for eksempel kigge nærmere på en Stokke Bæresele. Dette er en ergonomisk bæresele, som både støtter den, som bærer, og barnet.

Brug vikler som et alternativ

En anden smart måde, hvorpå du kan have barnet tæt på dig samtidig med, at du har dine hænder og arme fri, er med vikler. Vikler kan findes i mange forskellige former og varianter, og hver af disse forskellige varianter har sine fordele.

Hvis vi tager udgangspunkt i en fastvikle, så er fordelen ved denne, at den giver god støtte til både dig og babyen, og den kan anvendes lige fra fødslen, og indtil du ikke vil bære dit barn længere.

Sørg for at børnene også er aktiveret

Hvis du gerne vil give dine børn en rigtig god ferie, så kan du have glæde af at vælge en børnevenlig feriedestination. Dette bliver mere relevant, hvis børnene er en smule ældre, men det kan også være relevant, hvis man rejser med spædbørn.

En børnevenlig feriedestination kan indeholde mange ting. Der kan for eksempel være et varmvandsbassin, som er beregnet til børn. Der kan også være forskellige aktiviteter, som kan underholde børnene i løbet af dagen. Dette er blot et par ting, som man kan kigge efter, når man skal vælge hotel eller andet.

Hold aktiviteter adskilt, så der også er plads til romantik

Hvis du finder et hotel, hvor de tilbyder aktiviteter for børn, så er der nemlig også plads til, at du og din partner kan finde noget tid for jer selv. Derved kan I bruge tid på de aktiviteter, som I ville have foretaget jer, hvis I rejste uden børn. Måske vil I gerne gå en lang tur på stranden, eller måske vil I bare gerne ligge og dase ved poolen med et glas vin uden forstyrrelser. Alt dette er der masser af plads og tid til, hvis blot man finder et børnevenligt hotel, således at voksenaktiviteter og børnevenlige aktiviteter bliver delt op.
Derved kan der også være plads til lidt ekstra romantik, da der ofte er mere overskud og glæde, når man er væk fra hverdagens problemer, vaner og stress.

Det er altså intet problem at rejse med børn, hvis blot du husker disse 4 tips til, hvordan rejsen kan blive mere behagelig og sjov for både voksne og børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *