På barsel? Forkæl dig selv og rejs med din mor

At blive mor er en stor omvæltning. Fra kun at skulle tage vare på sig selv, har man lige pludselig ansvar for et andet menneske. Og dette ansvar kommer med en masse arbejde. Lige så fantastisk det er at blive mor, lige så hårdt kan det nemlig også være. Søvnløse nætter bliver hverdag, du kan ikke huske, hvornår du sidst tog et bad, og hjemmet ligner konstant en losseplads. Derfor kan du med god grund gøre nogle gode ting for dig selv, uden at have dårlig samvittighed. Et forslag til at forkæle dig selv kunne være en mindre rejse. Og hvem bedre at rejse med end sin mor, som har stået i nøjagtig samme position som dig, dengang du var lille.

Tag en smuttur ud i det danske land

En mor-datter tur kan være et dejligt lille afbræk fra barselsboblen. Samtidig vil sådan en tur være en god måde at komme tættere på hinanden. Man kan f.eks. tage en lille storbytur til Stockholm, Berlin eller andre europæiske hovedstader. Der findes dog også mange dejlige steder i Danmark. Så hvis man ikke har det store behov for at komme ud fra landets grænser, så er det oplagt at finde en skøn beliggenhed i det danske land. Hvad med solrige Bornholm? Eller et spaophold i Vejle? I kan også tage til Sønderjylland, som byder på en masse historie, flot natur og lækre sønderjyske kager. Uanset hvor i tager hen, vil i garanteret få en god tur, så det gælder bare om at få pakket taskerne og komme afsted.

Tak din mor for hjælpen med en gave

Når man lige er blevet mor, er folk rigtig gode til at give gode råd og hjælpe til. Lige i starten kommer venner og familie strømmende til med lykønskninger og barselsgaver. Men på et tidspunkt tager hverdagen over, og man bliver lige pludselig meget alene i sin lille barselsboble. Nogle der dog altid står klar på sidelinjen er mødrene. Mødre er ofte en uundværlig hjælp under barslen. De står klar med gyldne råd og tips, de kommer og gør rent, når hjemmet sejler, og de laver mad til jer, når i ikke selv kan overskue det. Hvis du gerne vil vise din mor, hvor meget du sætter pris på hende, så kan du også give hende en gave. Selvom hun med glæde stiller op uden at forvente noget den anden vej, så vil hun alligevel blive rigtig glad for en gave, som viser at hendes hjælp er kærkommen. Du kan få inspiration til en gave til mor her.

Tag mormor med på rejsen

Når nu i tager på mor-datter tur, så er der også den mulighed at tage mormor med. En tur med alle tre generationer vil uden tvivl blive en mindeværdig oplevelse. I kan dele morerfaringer og snakke om gamle dage, og hvordan det var at være mor dengang. Men ikke mindst kan i blive forkælet, hvilket i tre seje mødre uden tvivl fortjener. Skal mormor ikke med, men har hun, ligesom mor, været en stærk støtte under barslen, så kan du også give hende en gave. Find ideer til en gave til mormor her, og glæd hende med din værdsættelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *